Turer

Sjøørrettur til Svergie 13-15.april 2018.

 

Daftö byr på fiske i fantastiske omgivelser like sør for Strømstad. Campingen byr på meget gode hytter og fasiliteter. I tillegg er sjøørreten tilgjengelig i området rundt campingen både i brakkvannspoller eller lenger ut i skjærgården, alt etter været.

 

Oslosportsfiskere betaler halvparten av utgiftene for overnatting. Egenandelen for deltakerene blir da kun 250,-kr for hele helgen. Transport kan ordnes for de som ikke har egen bil. Mat og drikke ordner deltakerene selv.

 

Vi har plass til mange, så her er det bare å melde seg på innen 1.april. For påmelding bruk skjemaet til høyre. Skriv "Sverigetur" i emnefeltet.

 

Du finner mer informasjon om turen på sidene til Oslomarka JFF.

Havfisketur.

 

Lørdag 21.april arrangerer Oslo Sportsfiskere en havfisketur. Vi reiser ut fra Holmestrand kl.10.00 med båten M/S "Costa Plenty" og retur kl.15.30. Oppmøte ved Hydro i Holmestrand. Vi har utstyr til utlån for de som ikke har eget.

 

Det er begrenset med plasser så her blir det første mann til mølla. Bruk skjemaet til høyre for påmelding, og skriv "Havfisketur" i emnfeltet.. Egenandelen for turen er 100,-kr.

 
 
 
 

Copyright © Oslo Sportsfiskere 2018, post@oslosportsfiskere.no