Turer

Lørdag 09.november blir det sjøørrettreff på Jeløya.

Vi møtes ved Radioen klokken 10.00


Foreningstur til Knutsbu i Geitvassdalen 2019

Uke 32, 4 til 11.august, har vi fått leie Knutsbu ved Geitvatnet på Hardangervidda. Det er plass til 9 personer, 4 senger i hytta og to madrasser til å legge ut på gulvet. I tillegg er det en lavo med tre feltsenger som kan benyttes. Vi får ekslusiv fiskerett i Geitvatnet, privat fiskevann, med to båter til vår disposisjon. I elvestrekningene mellom vannene i dalen er det åpent fiske for allmennheten med fiskekort.


Det blir mulighet for transport med bil på traktorslepa fra Solheimstulen, og det er da ca. 3km. å gå ned til båten ved Geitvatnet. Se sirkel ved "4" Eidsvannet på kartet, her blir vi sluppet av og hentet. Deltakerne sørger selv for mat og drikke til alle måltider. Hytta er utstyrt med vedovn og gassbluss til matlaging, samt solcelle til lading av mobiltelefoner og lignende.


Fiske i Geitvassdalen er viden kjent fra gamelt av i sportfiskekretser, og det ryktes at 2019 kan bli et godt år for bibiosverming. På denne turen er det mulighet for både stillevann- og elvefiske, enten du fisker med sluk, mark eller flue.


Egenandelen for turen vil bli ca. 3000,-kr. pr. person, prisen vil avhenge av hvor mange deltakere vi blir og hvor mye transport som kreves. For spørmål om turen, send en mail til post@oslosportsfiskere.no. 


Påmeldingsfristen er nå utløpt.


Copyright © Oslo Sportsfiskere 2018, post@oslosportsfiskere.no