Turer

På denne siden, og undersiden, finner du informasjon om turene vi har i løpet av året. Disse turene er en fin måte å lære mer om fisking på. Turene blir subsidiert godt av foreningen, slik at egenandelen blir lav. Deltar man på to turer i løpet av et år, har man raskt spart inn medlemskontigenten.

Sjøfisketur til Jeløya.


Lørdag 30. mars møtes vi på parkerinsplassen ved Jeløya Radio kl.10.00.

Vi ser hvordan forholdene er denne dagen, og hvor på øya det kan være best fiske. Oslo Sportsfiskere stiller med bål og kaffe til deltakerene. Ta med de fiskestengen du har lyst til å bruke denne dagen, og fisk etter det du måtte ønske.


Turen er gratis og krever ikke påmelding.


Hvis du kommer senere på dagen kan du ringe Formannen, for å finne ut hvor på øya vi er.

Sjøørretfiske på Daftö i Sverige.


Nok en gang setter vi kursen mot Sverige i samarbeid med Oslomarka JFF i april. Turen blir arrangert fra fredag 26 til 28. april. Denne turen har blitt en populær og fin tradisjon. I år, som i fjor, tar vi inn på Daftö Resort. Dette er fine og velutstyrte hytter. På bildet er en av fisken som ble fanget i 2018.


Turen passer for både haspel- og fluefiskere, og det pleier å være en fin miks av alle fiskemetoder på disse turene. Her kan man lære mye om sjøørretfiske hvis man er, eller føler seg som, en nybegynner.


Egenandelen er 300/600,-kr. medlem/ikke-medlem pr. person for hele helgen.

Påmelding gjøres i skjemaet på denne siden innen 24.april.

Skriv "Daftø" i emnefeltet.

 
 
 
 

Copyright © Oslo Sportsfiskere 2018, post@oslosportsfiskere.no