Hjem     Nyheter     Aktiviteter    

Isfiske
Åpne kurs
Holmendammen
Fast fisk
Historikk
Bli medlem
Kontakt oss
 
 
 
 
 
OFA
 
For medlemmer:
Registrer email adressen din. Da når vi deg lettere.
Navn:
Epost:
 

04.06.12   Positivt innledende møte med kommunen om Holmendammen

Bymiljøetaten er instansen som må bearbeides for å få aksept på å gå videre med søknader om rehabilitering. Vi mener 1. møte gav gode signaler om positiv fremdrift.

Vi la frem våre ønsker om rehabilitering av bua og formalisering av rettigheter i området. Kommunen var i utgangspunktet positive og berømmet vårt engasjement og positive virke i området. Vi presiserte vårt langsiktige engasjement og viste til vår historie før kommunen fikk rettigheter til grunnen.

Kommunen pekte på hvor heldige vi er som gratis kan disponere et slikt sted og arrangere aktiviteter kostnadsfritt. Vi la frem vår anstrengte økonomi som betyr at finansering av riving og ombygging innebærer at vi må avhende vårt aktivum på Hadeland.

Kommunen forstår vårt behov for fornyelse etter selvsyn å ha besiktiget bua. De mener at med en såpass stor fornyelse med innlegging av vann/kloakk så vil bua fremstå som et fornyet idrettsanlegg med klubbhus som vil bety en minimumsleie av grunnen i størrelsesorden 8000.-  pr. år.
For at kommunen kan ta stilling til vårt ønske, få en juridisk betenkning om rettigheter og evnt. beregne en minimumsavgift  - vil de ha et mer konkretisert forslag gjerne med alternativer. Det betyr konkrete tegninger og omfang av fornyelsen.

Vi lovet å komme tilbake med dette før sommeren og håpet kommunens saksbehandling ville være akseptabel rask. Med et akseptbrev i hånden vil vi kunne gjøre nødvendige søknader til de aktuelle formelle godkjenningsetater. Oppstart ombygging er ikke aktuelt før i 2013.

Vi tolket møtet som positivt gjennomført i en gemyttelig tone.

Skrevet av Stein Wines
Siste nytt:
Sjøstrand
04.11.17 - Les mer..

Fast Fisk no-3 2017 er i trykken
25.09.17 - Les mer..

Åge Larsen Fylkesmester i fluekasting, Espen Mykløen klubbmester.
22.08.17 - Les mer..

Det blir brønnboring ved Holmenbua i slutten av august.
20.08.17 - Les mer..

Inspirerende og fin tirsdagskveld med Jarle Strandberg på Holmendammen.
23.05.17 - Les mer..

Se alle nyheter

Aktiviteter:
Se alle aktivitetene