Hjem     Nyheter     Aktiviteter    

Isfiske
Åpne kurs
Holmendammen
Fast fisk
Historikk
Bli medlem
Kontakt oss
 
 
 
 
 
OFA
 
For medlemmer:
Registrer email adressen din. Da når vi deg lettere.
Navn:
Epost:
 

10.05.14   Innbrudd på dammen

Pøbel herjet på dammen sent lørdag kveld og smadret inngangsdøren på bua

Kl. 2130 lørdag  kveld fikk sekretæren en alarmerende telefon fra Bjørn Wangen i Holmendammens venner.Han var, via sin boligutsikt fra Parkdammen 2, vitne til at en ungdomsgjeng (ikke russ) hadde fyllekalas ved Holmenbua og så ut til å skulle bryte seg inn i bua. Han turde ikke våge seg bort ,men oppfordret sekretæren tilå komme og ringe politiet.

Kl 2150 var undertegnede på pletten, men røvergjengen var forsvunnet. Sekretæren fikk se de sørgelige rester av inngangsdøren til bua som var smadret ved hjelp av en rambukk. Rambukken var den 200 kg. tunge betongbenken ved bordet foran bua  som det trengs 4 mann for å løfte.

Inne i bua var den istykkerslåtte dørens midtstykke og endel annet løsøre knust, men ikke mye. Utrolig nok var ingen ting inne stjålet, verken av stenger, brusflasker eller pengene i kjøleskapet. Glassmonter og bilder var på plass og det var igrunnen bare inngangsdøren det handlet om.

Politiet ble oppringt kl 2206, men det var vanskelig å få kontakt og interesse for vårt tilfelle var nær null når man endelig fikk svar (etter ca. 20 min.). Det var "så mye annen vold og uroligheter i byen som må prioriteres". Det kom omsider en patruljebil kl. 0030, men sekretæren var da klar for "buan". Saken ble logget men det var intet annet å gjøre enn å melde saken dagen etter (søndag) på sentrum politistasjon. Sekretæren møtte opp med ølbokser med fingeavtrykk og bilder av hærverket, men det var liten interesse for saken. Ølboksene kunne ikke brukes som bevis. Anmeldelsen ble dog registrert så forsikringsselskapet kan få sitt til å utbetale erstatning.

En nedtur for oss som må innse at hærverk og pøbelstreker ikke er noen prioritert politioppgave. Vi kan vanskelig gjøre noe med slike tølpere annet enn å banke dem opp på stedet !

Men tross alt. Det var kun døren som ble ødelagt.

Og p.s Den ble reparert på dugnad søndag ifbm.barnedagenen !

Initial value.

Initial value.

Skrevet av stein wines
Siste nytt:
Sjøstrand
04.11.17 - Les mer..

Fast Fisk no-3 2017 er i trykken
25.09.17 - Les mer..

Åge Larsen Fylkesmester i fluekasting, Espen Mykløen klubbmester.
22.08.17 - Les mer..

Det blir brønnboring ved Holmenbua i slutten av august.
20.08.17 - Les mer..

Inspirerende og fin tirsdagskveld med Jarle Strandberg på Holmendammen.
23.05.17 - Les mer..

Se alle nyheter

Aktiviteter:
Se alle aktivitetene