Hjem     Nyheter     Aktiviteter    

Isfiske
Åpne kurs
Holmendammen
Fast fisk
Historikk
Bli medlem
Kontakt oss
 
 
 
 
 
OFA
 
For medlemmer:
Registrer email adressen din. Da når vi deg lettere.
Navn:
Epost:
 

11.12.14   Godt besøkt julemøte

Mange nøt godt av den gode maten og alle kakene ! Foreningens julebord holder stadig meget høy standard.

Det manglet intet på årets julebord, kanskje bortsett fra en verdig "storjuger". Vi får se om en dukker opp neste år. Men maten var som vanlig av topp kvalitet takket være mange gode bidragsytere fra foreningens egne finesmeckere. Her var røkt, rakt og gravet fisk i varianter, hummerkabaret, kokt torsk, kokt ørret, krabbe, sikkaker, gjeddekaker, medisterkaker og en nydelig ribbeside. Og så alle kakene da:  kransekake, bløtkaker, kremkake og nøtte/sara-bernard kake.

27 deltagere synes vi var bra, men bordet tåler flere. Vår innbudte gjest fra Oslo og omegn fluefiskere, formann Peter Gøransson berømmet i sin takk for maten tale det bugnende bord og det overraskende faktum at så mange damer var tilstede ! Hyggelig.

Geir Gundersen gjorde rede for rikets tilstand og det gode arbeid som har resultert i ny Holmenbod som nå er klar for innredning. Sekretæren fikk ros for sitt iherdige arbeid for å drive frem arbeidet med bua. Årets julepresent sto gamleformann Jan Johnsen for. Han ble behørig takket for å ha sjenket bua nytt IKEA-kjøkken. Leveres rett over nyttår.

"Årets fiskere" , Anders Wold og Jan Johnsen ble æret med foreningens plaketter for hyggelige resultater med flue og annen redskap i marka og ellers i landet. Jans 1,6 kg. røye var største innmeldte fisk.  Det bør nevnes at styret gjerne ser at flere melder inn resultater fra sine fangster i nær og fjern omegn. Det gir inspirasjon til andre og viser at det er liv i leier'n (foreningen).

Et hyggelig julebord på alle måter :-)

Initial value.

Initial value.

Skrevet av Stein Wines
Siste nytt:
Sjøstrand
04.11.17 - Les mer..

Fast Fisk no-3 2017 er i trykken
25.09.17 - Les mer..

Åge Larsen Fylkesmester i fluekasting, Espen Mykløen klubbmester.
22.08.17 - Les mer..

Det blir brønnboring ved Holmenbua i slutten av august.
20.08.17 - Les mer..

Inspirerende og fin tirsdagskveld med Jarle Strandberg på Holmendammen.
23.05.17 - Les mer..

Se alle nyheter

Aktiviteter:
Se alle aktivitetene