Hjem     Nyheter     Aktiviteter    

Isfiske
Åpne kurs
Holmendammen
Fast fisk
Historikk
Bli medlem
Kontakt oss
 
 
 
 
 
OFA
 
For medlemmer:
Registrer email adressen din. Da når vi deg lettere.
Navn:
Epost:
 

20.04.15   Holmenbua med vann. Utstyr flyttes 21.4

Operasjon vann ble gjennomført med suksess sist torsdag. I morgen går flyttelasset fra OFA-anlegget.

Det var Eriks ide å flytte vann med bil på turveien på oversiden av bua. Den gamle 500-liters tanken hadde vi og Simens bil passet akkurat. 400 liter ble fyllt hjemme hos sekretæren. Deretter fraktet med bilen til Turveien. Eksosanlegget gikk nedpå underveis, men holdt ! Neste gang tar vi kun 300 liter.

Litt problematisk å få det til å renne skikkelig gjuennom slange  ned lia - gjennom vinduet på baksiden av bua og opp i tanken, men det gikk etterhvert. Nå har vi trening. Ideen fungerte. Rørlegger var på plass og tok seg av de smålekkasjene som oppsto underveis. Rør som ikke var skrudd til, pumpe som var montert feil osv. Men det er jo det man har rørleggere til. Alt ble bra i løpet av kvelden.

Så nå har vi vann, både varmt og kaldt klar til bruk. Vi har gått en runde med beregning av vannmengde som vil medgå. Vi innser at vi også må ha et pissoar koblet til avløpet fra vasken på badet. Dette vil redusere vannbruken betraktelig. Men i øyeblikket er utetanken kun halvfull, så det er ingen krise

Tirsdag 21.4 tar vi en runde med utstyr fra OFA-anlegget. Inviterte er tilskrevet for å være med fra kl. 0900 på OFA-anlegget. Kjell ordner transporten. Om flere leser dette og vil være med å ta i et tak, så møt på dammen kl. 1000 for å losse bilen.

sekretæren

 

Siste nytt:
Sjøstrand
04.11.17 - Les mer..

Fast Fisk no-3 2017 er i trykken
25.09.17 - Les mer..

Åge Larsen Fylkesmester i fluekasting, Espen Mykløen klubbmester.
22.08.17 - Les mer..

Det blir brønnboring ved Holmenbua i slutten av august.
20.08.17 - Les mer..

Inspirerende og fin tirsdagskveld med Jarle Strandberg på Holmendammen.
23.05.17 - Les mer..

Se alle nyheter

Aktiviteter:
Se alle aktivitetene