Hjem     Nyheter     Aktiviteter    

Isfiske
Åpne kurs
Holmendammen
Fast fisk
Historikk
Bli medlem
Kontakt oss
 
 
 
 
 
OFA
 
For medlemmer:
Registrer email adressen din. Da når vi deg lettere.
Navn:
Epost:
 

19.10.15   God Kamsjatka men sand i maskineriet.

Møtet på Tåsen ble dessverre skjemmet av møtekollisjon og teknikk-svikt. Men Øivind Dokken var like bli og gjorde en flott innsats.

Det begynte dårlig. Tåsen seniorsenteret hadde dobbelt-booket og vi ble forvist til kjelleren i et lite lokale som det var utrolig at vi greide å stable inn 23 tilhørere.

Og så fortsatte det med problemer med kommunikasjonsutstyret. Den data'n 'ække' god innimellom ! Til slutt var vi igang dog uten høyttalere.

Men Øivind Dokken holdt et kjempebra foredrag. Først 3/4 time med lysbilder og muntlig oppsummering av flere turer til Kamsjatka-hjalvøya i Russland så langt øst man kan komme før ishavet. Deretter 50 min. med egenprodusert Video av seneste tur til området i 2011.  

Og Øivind viste seg som en mann med snakketøyet iorden og læreregenskapene inntakt. Vi fikk mye god informasjon om området som ikke så mange har besøkt, men som har blitt mer populært de seneste år. Øivind har vært der flere ganger siden 2005 og har fisket primært etter regnbueørret (Steelhead) som er selveste gromfisken. Men i elvene på halvøya går det flere typer av stillehavslaks, noen verdt å prøve, andre ikke så attraktive. Men for bjørnene i området var det lakseorgie. Vi fikk se mange spektakulære levendebilder av bjørnene som var like ivrige på fiske som gutta med stang (flue og noe sluk). Å campe i telt så nær bjørnen er en utfordring !

Fine bilder og bra Video (Fiske med Bjørner). Den hadde fortjent bedre lyd ikke minst for den fint følgende musikken (hentet fra "danser med ulver"). Sekretæren tar på seg skylden for dette ved å glemme separate høyttalere til PC-en. Det skal ikke skje igjen.

Takk Øivind - nok en gang !

 

Initial value.

Siste nytt:
Sjøstrand
04.11.17 - Les mer..

Fast Fisk no-3 2017 er i trykken
25.09.17 - Les mer..

Åge Larsen Fylkesmester i fluekasting, Espen Mykløen klubbmester.
22.08.17 - Les mer..

Det blir brønnboring ved Holmenbua i slutten av august.
20.08.17 - Les mer..

Inspirerende og fin tirsdagskveld med Jarle Strandberg på Holmendammen.
23.05.17 - Les mer..

Se alle nyheter

Aktiviteter:
Se alle aktivitetene