Hjem     Nyheter     Aktiviteter    

Isfiske
Åpne kurs
Holmendammen
Fast fisk
Historikk
Bli medlem
Kontakt oss
 
 
 
 
 
OFA
 
For medlemmer:
Registrer email adressen din. Da når vi deg lettere.
Navn:
Epost:
 

13.12.16   Flott julebord med Sportsfiskerne

Mange fikk gleden av masse god mat og hyggelige innslag på årets julebord på Tåsen.

Iår var vi 34 på julebordet, flere enn på lenge. 15% av medlemsmassen må sies å være bra. Og det manglet ikke noe på bordet iår heller. Rakfisk i varianter, røkt sik, røkelaks i varianter, gravet ørret, kokt ørret i varianter, sikrogn, krabbe fra Vega, hummerkabaret, gjeddekaker, medisterkaker og ribbe. Og mange lokale medlems-leverandører. Tusen takk til dere alle for både kortreist og lengre reist mat. I tillegg bløtkaker, kransekaker og sjokoladekake. Alle ganer gledet seg !

Og formannens egenproduserte juleøl var igjen på plass. Han innledet gildet med en gjennomgang av OS-året og turplaner for neste år. Og så var vi igang.

Ved slutten av måltidet dukket Stormester Knut Vadholm opp med sitt hoff av storjugere. Heriblant Bjarne Fenn, nå 96 år og still going strong. Ny storjuger hadde blitt funnet verdig for ridderslaget. Vadholm kunngjorde at Kjell Grønningen kunne tre frem. Hans svar på de 5 viktige spørsmål ble etterhvert akseptert som en storjuger verdig og Kjell ble slått til ridder. Han kvitterte med en redegjørelse for sine markaturer med varierte opplevelser og skrøt av å ha lest samtlige "FastFisk" siden førsteutgivelsen fra 1951. En god skrøne tror vi, eller ?

Under kaffen ble årets fiskere hedret med sine fangster i div. klasser. Gode vinnere i 5 ulike fiskeklasser ble Lars Ansteensen (ørret i Norge), Kjell Grønningen (ørret i Marka), Anders Wold (abbor), Karl Tore Nielsen (laks) og Stein Wines (annen fisk i Norge). 

Under kvelden surret en billedcollage fra medlemmenes fiskeopplevelser i år og ifjor. En lett blanding av hyggelige bilder satt sammen av formannen.

Trivelig kveld med god stemning.

Sekretæren.

Noen bilder:

Initial value.

Siste nytt:
Sjøstrand
04.11.17 - Les mer..

Fast Fisk no-3 2017 er i trykken
25.09.17 - Les mer..

Åge Larsen Fylkesmester i fluekasting, Espen Mykløen klubbmester.
22.08.17 - Les mer..

Det blir brønnboring ved Holmenbua i slutten av august.
20.08.17 - Les mer..

Inspirerende og fin tirsdagskveld med Jarle Strandberg på Holmendammen.
23.05.17 - Les mer..

Se alle nyheter

Aktiviteter:
Se alle aktivitetene