Hjem     Nyheter     Aktiviteter    

Isfiske
Åpne kurs
Holmendammen
Fast fisk
Historikk
Bli medlem
Kontakt oss
 
 
 
 
 
OFA
 
For medlemmer:
Registrer email adressen din. Da når vi deg lettere.
Navn:
Epost:
 

18.09.11   Vellykket Guideline cup på Holmendammen

Flotte forhold under Guideline cup. Castingforbundet med OS som gode medhjelpere får ros for arrangementet.

En strålende lørdag og flott søndag med vær som nesten minnet om sommer gjorde rammen fin under siste del av denne konkurranseserien. Guideline cup er en årlig cup hvor det konkurreres i både enhånds- og tohånds fluekasting med handelsvanlig fiskeutstyr.

Et tyvetalls deltagere deltok på dammen og hygget seg i det fine været. Vår forening sto for servering  med Geir Granli i spissen for vår tallrike catering-gjeng. Godt salg og gode tilbakemeldinger fra både forbundet og deltagere.

Vi sakser fra castingforbundets sider:

Ørret presisjon og ørret lengde stod på programmet 17.9 i årets siste Guideline cup stevne i Oslo.

Jarle Strandberg vant presisjonsøvelsen med 47 poeng, 2 poeng foran Per Grønberg og Tom André Wangensteen. Stein Grønberg endte på 6. plass, og sikret seg med det seieren i sammendraget i øvelsen.

I finalen i ørret lengde kastet brødrene Grønberg like langt, og kampen om seieren måtte avgjøres ved hjelp av omkast. Stein trakk her det lengste strået, men måtte like fullt se seg slått av sin bror Per i sammendraget.

I dameklassen vant Tina Mengkroken begge øvelser, både i Oslo-stevnet og i sammendraget. I flue presisjon kastet hun seg til finalen i åpen klasse, og endte på en flott 4. plass

Jevnt i toppen av Guideline cup 18.9
Tom Larsen, Stein Grønberg og Tom André Wangensteen vant dagens øvelser i åpen klasse, mens Christine Josephsen og Tina Mengkroken seiret i dameklassen.
I sammendraget i årets Guideline cup vant Harald Økern Jensen i sjøørret lengde, et poeng foran Per Grønberg. Jarle Strandberg sikret seg så en relativ komfortabel seier i laks lengde. I sammenlagtkonkurransen ble det jevnere. I åpen klasse skilte det kun 5 poeng mellom de fire øverste, og Per Grønberg stakk av med seieren, kun et poeng foran sin bror Stein. I dameklassen gjorde Tina Mengkroken "rent bord".

Se resultater på forbundets sider: www.castingforbundet.no

Skrevet av Stein Wines
Siste nytt:
Sjøstrand
04.11.17 - Les mer..

Fast Fisk no-3 2017 er i trykken
25.09.17 - Les mer..

Åge Larsen Fylkesmester i fluekasting, Espen Mykløen klubbmester.
22.08.17 - Les mer..

Det blir brønnboring ved Holmenbua i slutten av august.
20.08.17 - Les mer..

Inspirerende og fin tirsdagskveld med Jarle Strandberg på Holmendammen.
23.05.17 - Les mer..

Se alle nyheter

Aktiviteter:
Se alle aktivitetene