Holmendammen

Holmendammen

 

Helt siden 1930-årene har klubben hatt tilhold på "dammen" med de hyggelige omgivelser og flotte kastebrygger. Dette er vår egen møteplass i sommerhalvåret. Tirsdager er spesiell klubbdag hvor du vil treffe erfarne medlemmer som gjerne hjelper deg med kasteteknikken. På klubbkvelden er vi på Holmendammen fra kl.18.00 til 21.00 i perioden mai til september.

 

På dammen diskuteres det fisketeknikk, fluer, utstyr osv. over en varm kopp kaffe, og det er ikke få fisketurer som er blitt planlagt her. På vårparten holder vi fluefiskekurs og det er også gjerne lagt inn utstyrsdemoer fra de største utstyrsleverandører i landet. Her finner du oss.

Sesongåpning og demo med Fly Fish Europe

 

Tirsdag 24.april blir det sesongåpning av Holmendammen fra kl.18.00.

 

Fly Fish Europe kommer til oss og tar med Scott Radian tohånds, alle stenger. Scott Radian enhånds, Scott G-Series, Scott Flex, Water Works Lamson Center Axis og alt av Scientific Anglers UST SD liner. Dette er en gylden mulighet for å teste ut nye stenger og liner på vann.

 

Det blir som vanlig salg av vaffler, kaffe, mineralvann og pølser. Vi håper godt vær og oppmøte. Hjertelig velkommen til både medlemmer og ikke-medlemmer.

Klubbkveld og Orvisdemo av Helios 3

 

Tirsdag 8.mai kl.18.00 kommer Vidar Paulsen fra Nordic Outdoor. Han har med seg de nye "Helios 3"-stengene fra Orvis. Dette blir en ekslusiv "premiere" på disse stengene. Vidar har hatt demo hos oss tidligere, så dette vet vi blir bra.

 

Det blir som vanlig på alle klubbkvelder mulig å kjøpe kioskvarer fra bua vår.

Alle er hjertelig velkomne, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Copyright © Oslo Sportsfiskere 2018, post@oslosportsfiskere.no