Turer

Foreningstur til Knutsbu i Geitvassdalen 2020.

Uke 32, 2 til 9.august, har vi fått leie Knutsbu ved Geitvatnet på Hardangervidda. Det er plass til 9 personer, 4 senger i hytta og to madrasser til å legge ut på gulvet. I tillegg er det en lavo med tre feltsenger som kan benyttes. Vi får ekslusiv fiskerett i Geitvatnet, privat fiskevann, med to båter til vår disposisjon. I elvestrekningene mellom vannene i dalen er det åpent fiske for allmennheten med fiskekort.


Det blir mulighet for transport med bil på traktorslepa fra Solheimstulen, og det er da ca. 3km. å gå ned til båten ved Geitvatnet. Se sirkel ved "4" Eidsvannet på kartet, her blir vi sluppet av og hentet. Deltakerne sørger selv for mat og drikke til alle måltider. Hytta er utstyrt med vedovn og gassbluss til matlaging, samt solcelle til lading av mobiltelefoner og lignende.

Det er også mulighet for å få transportert inn mat og drikke med scooter i april. Dette blir lagret frost- og musesikkert i kasser på hytta frem til ankomst i august.


Fiske i Geitvassdalen er viden kjent fra gamelt av i sportfiskekretser. På denne turen er det mulighet for både stillevann- og elvefiske, enten du fisker med sluk, mark eller flue.


Egenandelen for turen vil bli ca. 3000,-kr. pr. person, prisen vil avhenge av hvor mange deltakere vi blir.

Egenandelen for transporten avhenger av antall deltakere.


For spørmål om turen, send en mail til post@oslosportsfiskere.no. 


Påmeldingen er bindene, og det er førstemann til mølla. Påmelding innen 26. januar 2020 via skjemaet på siden.


Copyright © Oslo Sportsfiskere 2018, post@oslosportsfiskere.no