Holmendammen

Helt siden 1930-årene har klubben hatt tilhold på "dammen" med de hyggelige omgivelser og flotte kastebrygger. Dette er vår egen møteplass i sommerhalvåret. Tirsdager er spesiell klubbdag hvor du vil treffe erfarne medlemmer som gjerne hjelper deg med kasteteknikken. På klubbkvelden er vi på Holmendammen fra kl.18.00 til 21.00 i perioden mai til september.


På dammen diskuteres det fisketeknikk, fluer, utstyr osv. over en varm kopp kaffe, og det er ikke få fisketurer som er blitt planlagt her. På vårparten holder vi fluefiskekurs og det er også gjerne lagt inn utstyrsdemoer fra de største utstyrsleverandører i landet. Her finner du oss.

Medlemstilbud.


Vi har Oslo Sportfiskere effekter til salgs til våre medlemmer. Det er mulig å få kjøpt jakke, caps og kopper med vår logo på.

Caps koster 150,-kr for medlemmer, og 200 for ikke-medlemmer. Koppene selger vi for 50,-kr stykket. Både caps og kopp kan kjøpes direkte på dammen, eller ved bestilling til post@oslosportsfiskere.no.


Jakken er både vann- og vindtett, og har logo brodert på brystet. Disse lages på bestilling og koster 700,-kr per jakke. Hvis du ønsker en jakke med vår logo på, send en bestilling med ønsket størrelse til: geir.granli54@gmail.com


For andre medlemsfordeler se siden "Bli medlem" under fanen "Om oss"